Δήμητρα Παπαμίχου - Διατροφολόγος

About Δήμητρα Παπαμίχου - Διατροφολόγος

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

ΧΑΣΕ ΒΑΡΟΣ!

ΝΟΙΩΣΕ ΤΕΛΕΙΑ!

ΖΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Reviews

User

Ειναι πραγματι εντυπωσιακο το τι μπορει να πετυχει ενας ανθρωπος όταν εχει θεληση κι ακολουθει το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής κι άσκησης. Η Κλώντια ήρθε στο γραφείο ζητώντας να χάσει βάρος και να αποκτήσει ένα γυμνασμένο σώμα. Ήρθε με μια σακκούλα συμπληρώματα για να δει ποιο είναι το καλύτερο για κεινη. Τελικα πειστηκε πως για να πετυχει αυτο που θελει χρειαζεται να ακολουθησει ενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ειδικα σχεδιασμενο για κεινη. Ο ορος για τη συνεργασια ήταν ΟΧΙ συμπληρωματα. Τον τηρησε. Και το αποτελεσμα τη δικαιωσε..

User

Τι πρεπει να προσεχουμε οταν διαβαζουμε τις ετικέτες στα τροφιμα Συνεντευξη στο SBS.
http://www.sbs.com.au/…/audiotra…/how -understand-food-labels

User

Συνέντευξη στο SBS για τις αυστηρά χορτοφαγικές διατροφές. Τι θα πρεπει κανεις να προσεχει για μια ισορροπημενη χορτοφαγική διατροφη
http://www.sbs.com.au/…/world-vegan-day -what-should-you-kno…

User

Συνέντευξη στο SBS "Οι χρυσοί κανόνες για μια υγιεινή διατροφή"
http://www.sbs.com.au/…/audiotrack/gold en-rules-healthy-diet

User

Μαντεψτε τι αποκαλύφθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες ανασκοπησεις παγκόσμια σχετικα με τις αιτιες θανατου! Η πιο επικίνδυνη διατροφική συμπεριφορά φαίνεται πως είναι να μην τρώει κανεις αρκετά φρούτα! Υπολογίζεται πως αυτή η συνήθεια είναι υπεύθυνη για περίπου 4.900.000 θανάτους κάθε χρόνο!
Προσοχή λοιπόν σε όσους σας λένε να αποφεύγετε τα φρούτα λόγω της ζαχαρης που περιεχουν! ... Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως το σωμα μας έχει ανάγκη από αυτη τη ζαχαρη! Γιατί αυτή η ζαχαρη έρχεται με πολλές φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά κα βιταμίνες! Το πρόβλημα είναι η επεξεργασμένη ζάχαρη που αποσυντονίζει και ταλαιπωρει τον οργανισμό μας.
Και βέβαια όσοι αποφεύγουν να τρωνε φρούτα γιατι φοβούνται να μη παχυνουν συνήθως καταληγουν να υποφερουν απο υπογλυκαιμιες και να υποκύπτουν αναγκαστικά στα γλυκα και στις σοκολάτες...
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/…

More about Δήμητρα Παπαμίχου - Διατροφολόγος

Δήμητρα Παπαμίχου - Διατροφολόγος is located at 13-19 Princes Hwy, Kogarah, New South Wales 2217
+61 424 074 288
https://www.personalnutritionist.com.au/